Nissan Cup, 15. juni, vi trenger din dugnadsinnsats!!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 25. Mai 2011

Follo SK skal arrangere Nissan cup 15. juni. Det er individuell terrengtempo og det arrangeres i området rundt festingen på Skansen i Drøbak. Dette er et viktig arrangement for klubben og alle må bidra. Vi trenger derfor din dugnadshjelp!!

Nissancup er Norges største rekrutteringsarrangement for sykkelsporten. Totalt består Nissancup av ni ritt og det arrangeres av de ulike sykkelklubbene i Oslo/Akershus-området.

Onsdag 15. juni arrangerer Follo SK Nissancup på Skansen i Drøbak. Dette er et stort arrangement for klubben. Vi forventer veldig mange til Drøbak, ca 500-550 syklister. I tillegg kommer alle foreldre og foresatt, søsken, andre hjelpere og tilskuere.
 
Oppgavene som vi trenger bemannet er meget ulike og alle er viktige brikker i arrangementet. Hver person vil få en dedikert oppgave på arrangementet. Spennnvidden på oppgavene er store fra parkeringsvakt, sitte i sekretariatet, løypevakt, løypemerking og kakebaking. Vi trenger hjelp både før, under og etter arrangementet. Fint hvis du gir beskjed når det passer best for deg.
 
Gi beskjed så snart som mulig til Oskar Kleven(oskar.kleven@gmail.com  eller på sms 416 321 48) om du kan være med som dugnadshjelp.
(Gi også beskjed om du ikke kan delta, så vi har oversikt over hvem vi har fått tilbakemelding fra)


Vi håper alle har lyst til å bidra!
 
 
Sykkelhilsen
Oskar
for styret i Follo SK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.