Reisebrev: Sykling i Chile – combining Business and Pleasure!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 8. Des 2010


Det hender jeg har noen lange utenlandsreiser i forbindelse

med jobben. Jeg reiser bl.a. til Sør-Amerika og Chile 1-2 ganger per år. For 3-4 år siden fant jeg ut at en av de ansatte hos vår distributør var meget interessert i terrengsykling.

Vi ble enige om å ta en tur sammen på neste tur. Jeg tok med sykkelklær, sko, pedaler og hjelm og han skaffet lånesykkel. Det ble en suksess! Det er helt topp å sykle i fjellene utenfor Santiago! Siden har det blitt flere morsomme turer. Jeg har gitt ham en Follodrakt i gave, som han setter stor pris på. I Chile betyr Follo ikke det samme som i Spania, hvor det er et litt stygt ord. 

Jeg var i Chile for et par uker siden, og vi fikk igjen et par meget fine turer i bratte fjellsider i 25 graders varme. Bra med styrketråkk for meg. Alvaro Arrroyo, som jeg sykler med der nede er ganske god. Han deltok i VM i terrengsykling i Brasil i september i år og ble nr. 26 i sin klasse (40-44 år). Han hadde snakket med Gjertrud Bø der! Jeg anbefaler å benytte muligheten til å ta en sykkeltur på slike jobbreiser eller i forbindelse med ferier, hvis man får det til. Det krever litt planlegging, men gir mye igjen. Man får sett mye av området man er i på en helt annen måte enn fra bilvinduet, og kan bli kjent med nye folk og miljøer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.