Nissancup 1#

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 5. Mai 2010

Flere rosa og blå Folloryttere tilstede på årets første NissanCup. Det kunne se ut til at dette skulle bli en kald opplevelse, snøen lavet tykt ned kun timer før rittet.

Heldigvis løsnet skylaget og det ble en fin start på sesongen for de oppmøtte. Det var mange bra resultater og klubben hadde hele 24 ryttere til start. Ronny Skjellum stod for teamspiriten gjennom å sørge for skikkelig heiing, oppsett av klubbtelt og førstehjelp (til de som trengte det på denne utfordrende løypa). Stor takk og applaus!

Løypa var forholdsvis flat med svinger og noen korte bakker. Terrenget var akkurat som man kunne forvente på en travbane. En av utfordringene var å telle runder noe de fleste klarte, men ikke alle. Siden det var bakergutta som hadde tatt en runde for lite, var det veldig vanskelig for arrangøren å gjennomføre premieutdeling, noe de klarte til slutt i ni tiden.

Heidi Sandstø tok seieren i kvinner senior. Etter å ha ligget i brudd hele veien sammen med helgas NC maratonvinner Marianne Lambine, ble det avgjort med en spurt der Heidi tok 1. plassen.

Neste uke er det klart for enda en klassiker, Skullerudløypa 12. mai. Løypa har en del stigninger, utfordrende utforkjøringer, steiner og røtter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.