Organiseringen av Landeveisgruppa sesongen 2010

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 16. Feb 2010

Fra og med sesongen 2010 vil vi satse på å ha fire grupper på landeveien der en står fritt til å velge gruppe ut i fra egne ønsker, ambisjoner eller ferdigheter.

Kort om gruppene:

Landevei Ekspress:

Gruppen henvender seg til de som virkelig satser på å kjøre ritt. Her vil du finne de sterkeste rytterne i klubben, de som satser individuelt og som har som mål å være med å sette klubben på kartet i ritt som Trondheim – Oslo eller Lillehammer – Oslo. Gruppen vil bli ledet av Trygve Solberg.

Landevei Gruppe II:

Gruppe II satser på turritt der gruppen kjører sammen med mål å flest mulig med hele veien. Gruppen vil likevel sette seg relativt tøffe mål. Disse settes på bakgrunn av de erfaringer som blir gjort under treningene i forkant av de store rittene. Lillehammer Oslo, Enebakk rundt, Vestfold Rundt og Øyeren rundt vil være typiske ritt gruppe II vil delta i. Denne gruppen vil bli ledet av undertegnede.

Landevei Introduksjon:

Gruppe for nye medlemmer og ryttere som ikke ønsker å kjøre fult så hardt, men som ønsker å holde seg i god form. Fokus på instruksjon/opplæring og det å lære å kjøre i gruppe/felt. Gruppen vil bli ledet av Lars Knutsen

Landevei damer:

Dette er en gruppe for damer i alle aldre som har lyst til å kjøre tur og å holde seg i form og er ikke rettet inn mot aktive utøvere. Her satses det ikke spesielt på rittdeltagelse, men på sosialt samvær og trivelige turer. Dette er også gruppen for alle damer som har ektefeller som sykler alt for mye. De som har lyst å delta på ritt er selvfølgelig velkomne i gruppe 2 eller introduksjon. Gruppen vil bli ledet av Cathrine Kirkedam.

Trening:

Alle gruppene vil ha trening to ganger i uken, tirsdag og torsdag med fremmøte på Hebekk skole kl. 18:00. (Håvard Kalvøy koordinerer de som bor syd for Ås.)

Gruppene vil både ha felles og separate aktiviteter. I tillegg legges det opp til langtur i helgene. Her vil vi koordinere slik at vi blir mange ryttere ute på tur.

Mer detaljert informasjon vil bli distribuert av gruppelederne når vi nærmer oss sesongstart. Husk også å følge med på www.follosk.no

Dersom dere skulle ha naboer eller venner som kunne være interesser, send denne oppsummeringen på e-post. Vi har ikke vondt av å få inn nye fjes i klubben.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.