Rapport fra Frikransenrittet

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 2. Jun 2009

Flott vær og stort oppmøte preget Frikransenrittet i Vestby torsdag 28. mai. Målsetningen var at dette skulle være en morsom trening for alle. Det dukke topp spreke syklister fra fjern og nær, og ut fra tilbakemeldingene virket det som om alle var fornøyd.

Det gikk fort for seg siste runden, og konklusjonen må være at nå må vi legge alle kluter til både når det gjelder trening og rekruttering.

Moss SK stilte med 9 herrer og 2 damer. Dvs at de bare var 3 færre enn oss på vår egen trening. Ikke bare at de er mange, men de bærer tydelig preg av at de har trent også. Etter at de 6 fremmøtte fra Drøbak hadde styrt hele starten og dratt i gang hardkjøret, lå Mossingene i brudd så og si uten avbrudd. Rune Lokomotiv fra Moss kjørte nesten enda bedre enn det vi er vant til, og fikk en betydelig luke sammen med vår Trond J. Da Trond måtte slippe ble farten i feltet økt og bruddet ble hentet på siste kilometeren. Da var Drøbaksgjengen tilbake i front og viste at de mente alvor med det hardkjøret de hadde dratt opp til i starten.

Det endte med spurt i en ganske stor gruppe og da trakk Follo det

lengste strået slik vi har gjort flere ganger før i dette rittet.

Amund var ute med skade, så da var alt duket for Håvard som endelig kunne kapre 1.plassen på hjemmebane. 2. plassen gikk til Christian A. fra Drøbak.

Frikransen stilte med Erik T. og Richard J. som var med å prege

fronten av rittet hele veien og endte på hhv. 3. og 5.

 

Det virket som om det var jevn spredning på feltet, slik at alle fikk noen å sykle sammen med.

Med en fra Skiptvet og noen av oss lokale fra Vestby som bl.a. viste sterk kjøring med terrengsykkel, ble det totalt 39 som deltok. De fleste kom seg greit til mål, men det ble en som måtte stå av pga. punktering og en som havnet i bakken 1 meter etter målstreken.

 

Det ble en stor dose med skrubbsår, men heldigvis så det ikke ut som om det var noe mer alvorlige skader. Vi får håpe at kropp og utstyr raskt kan være i orden igjen.

 

Premien som ble trukket ut  blant de fremmøtte, gikk til Torstein R. fra Moss.

 

Alle så litt blidere ut når de dro en når de kom, så da var

målsetningen oppnådd.

 

Takk til alle som møtte opp og bidro til den gode stemningen!

 

Hilsen Kontaktperson for treningen.

 

Ps:

Rittets grunnlegger Øyvind B. måtte melde forfall i siste liten, men vi håper han er tilbake neste år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.