Gran Canaria 3-17jan (10jan)

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 11. Jan 2009

Fire hardtsatsende folloryttere, kvinne og menn, dro tidlig lørdag 3januar med kofferten og sykkelen godt pakket inn, nedover til Gran Canaria for å få mange timer på sykkelsetet i deilig sommervær med svingete veier oppover i fjellene og mange høydemetere med stigning.
Disse 4 rytterne var Petter Gustafsson som kom hjem lørdag 10. januar + Kristian Johansen, Heidi Rosasen Sandstø og Christian Sandstø som enda nyter varmen og sykkelmulighetene der nede før de vender hjemover 17. januar.

Heidi, Christian S og Petter (bodde) bor i Puerto Rico, mens Kristian J bor i Mas Palomas med ryttere fra Team Høydahl. Vi møttes alle noen dager og fikk sosiale økter sammen med Kristian J og resten av Team Høydahl, med blant andre Anders Hovdenes.

I løpet av den uka jeg (Petter) var der nede fikk vi mange fine, rolige og mellom harde langkjørings økter med mye fjell. Christian S og jeg fikk over 24timer og ca 60mil på sykkelsetet. Været var bra denne uka med 23-25grader og sol utenom siste dagen med overskyet og litt regn i lufta. I fjellene var det ca 10grader og småregn, slik man kjenner fjellet... Legger ved noen bilder (tatt med mobil, så ikke allverdens kvalitet) nedenfor som jeg tok iløpet av mitt opphold. Takk for en fin tur med dere, så får dere nyte den siste uka og få flere timer og mil på sykkelen i fjellene!

 



 

 

 

 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.