Follorittet 2008 - Resultatene er klare !

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 24. Aug 2008

 
 En meget vellykket gjennomføring av Follorittet 2008 er over, og vi kan glede oss over rekordstor deltagelse samt ros og skryt fra rytterne over fin løype og et godt arrangement

 

Høyt tempo fra start gjorde at startfeltet delte seg i 2 før den første mila var kjørt. Det var flere hissige bruddforsøk underveis, og mellom Ringvoll og Våler ble det etablert et 4-manns brudd som lå med 30-90 sekunder til hovedfeltet som kom halsende etter. Morsomt at vår egen Kristian Johansen var en av de 4 offensive rytterne. En annen var eks-proff Mads Kaggestad, som tråkket til av all kraft mellom Vestby og Garder, sa takk for seg til de 3 andre utbryterne, og kjørte alene til mål, hvor han var drøye 20 sekunder foran hovedfeltet. Johanne Bergseth, Sandnes, var raskeste kvinne. Hun kom i mål mindre enn 5 minutter bak Kaggestad, noe som må sies å være meget sterkt. Det satt mange Folloryttere i hovedfeltet, og vi gleder oss over klasseseier i K30-39 til Cathrine Bjørkelund. Meget bra kjørt Cathrine!

Ingen alvorlige uhell er rapportert, selv om enkelte ryttere måtte i bakken, og vi fikk mye skryt for hvordan rytternes sikkerhet ble ivaretatt av dyktige vakter, sjåfører på MC og i Masterbilen som nøytraliserte møtende trafikk fullstendig.

I tillegg fungerte såvel sekretariat som tidtaging og mat/drikke/premie utdeling etter rittet glimrende.

En stor takk til alle som bidro til knirkefri gjennomføring!

Alle resultatene finner du her: Resultatliste Follorittet 2008

Siste: På bakgrunn av tilsendt bilde har vi endret rekkefølgen for hvem som ble nr. 3. Bildet under viser Sverre Eckhoff på vei mot en klar 3. plass. Vi gratulerer !

S. Eckhoff inn til 3. plass

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.