Kristian Johansen uttatt til EM Terreng rundbane

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 9. Mai 2008

Hei! Jeg har vært så heldig å blitt tatt ut til EM i Tyskland, st.Wendel som skal ligge i sør-Tyskland. Det skal bli veldig artig og igjen veldig spennende. Det blir ikke mitt første mesterskap, ettersom jeg tidligere har vært med i junior-EM som førsteårs junior og VM i fjor som siste års. Men nå er jeg blitt eldre, og skal stille i U23-klassen.

Det blir selvfølgelig rimelig hardt, men jeg drar nedover som læregutt, og selvfølgelig for å gjøre mitt beste. I slike løp er alltid taktikken å kjøre til man akkuratt ikke dør. Siden det går såpass fort, er det bare å kjøre på, for uansett hvor fort man kjører er det alltid noen som kjører fortere.

Det skal også bli veldig spennende å se hva de andre norske deltakerene får til. Vi blir fire ryttere i u23-klassen: Jo Nordskar, Anders Hovdenes og Ola Kjøren er de andre. Gled dere til å følge med på Anders, for dette er en gutt som virkelig vet hvordan man skal oppføre seg i slike ritt, ettersom han har en bronse-medalje som junior i et tidligere Europamesterskap.

Vi skal få det kjempegøy som vanlig!
Hilsen Kristian =)

........................

Kristian Johansen er uttatt til å representere Norge under EM Terreng rundbane i tyske St. Wendel, 16-18. mai. Med som leder er også Gjertrud Bø. I tillegg til denne duoen skal også vår samarbeidspartner i Son Sykkelservice, Arild Vegstø, være med som mekaniker for landslaget. Follo godt representert med andre ord!

Follo SK ønsker Kristian lykke til!!

 

Landslagsuttak til EM Terreng  (7.5.2008)

EM Terreng rundbane går av stabelen 16.-18. mai i tyske St. Wendel. Norges Cykleforbund sender åtte ryttere til mesterskapet i klassene K-elite, U23 herrer og M-junior. Lørdag kjører M-jun og U23, søndag er for Eliteklassene. Ledere er Gjertrud Bø og Steffen Kjærgaard.



Se mer info på: www.sankt-wendel.de

Uttatte ryttere:

Gunn Rita Dahle Flesjå Team Multivan Merida/Sola CK K-Elite
Lene Byberg Specialized Factory Team/Bryne CK K-Elite
Jo Nordskar Team Etto Høydahl/Bærum OCK U23 Herrer
Anders Hovdenes Team Etto Høydahl/IF Frøy U23 Herrer
Ola Kjøren CK Victoria U23 Herrer
Kristian Johansen Follo SK U23 Herrer
Frans Leonard Mustaparta Tønsberg CK M-Junior
Andreas Gravdal Team Etto Høydahl/Bærum OCK M-Junior



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.