Stoff til Jubileumsavis

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 1. Mar 2008

Jeg har tatt på meg å holde tak i to publikasjoner som Follo Sykkelklubb skal produsere i år. Det er:
- Jubileumsmagasin, vi er 25 år i år. 
- NM-program, vi skal arrangere norgesmesterskap.

Jeg kommer tilbake til NM-programmet. Nå gjelder det jubileumsmagasinet trenger jeg hjelp.

Jeg kjenner ikke til historien overhodet. Jeg aner ingenting om hva klubben har drevet det til. Jeg kjenner ikke distriktet, og vet ikke en gang hvilke kommuner Follo består av.

Samtidig er jeg i tidsklemme, som sikkert dere andre også er. Men for å komme i gang og få en struktur på dette, må folk i klubben bidra aktivt med tekst og bilder. Dette vil jeg ha så snart som mulig.

Det stoffet som kommer inn, vil jeg bearbeide til en lettlest form. Der det er naturlig vil jeg omskrive epistlene til intervjuer, slik at magasinet blir lettlest og får en personlig form.

Arbeidsoppgaver:

1. Jeg håper at alle tidligere formenn kan skrive et lite sammendrag fra sin periode. Spesielt viktig er oppstarten for 25 år siden, og dagens situasjon. Videre vil jeg vite noe om artige ting som har skjedd, og sportslige fremganger. Bilder er viktig, med følgetekst om hva de viser.

2. Folk som har morsomme historier fra disse 25 årene må børste støvet av dem.

3. Jeg vil skrive noe om terrengsykkelskolen som Gjertrud har drevet i mange år. Likeså vil jeg vite mer om hennes aktive virke, både som syklist og instruktør. Kan du sette dette på et papir, Gjertrud

4. Kristian Johansen har vært vår ener de siste årene blant aktive. Du må sette dette på et papir og sende meg. Ta med både fremgang, tilbakeslag, motivasjon, hvordan du har blitt så god, ambisjoner fremover.

5. Er det flere som har hevdet seg nasjonalt ? det må med. Helst fra disse direkte.

6. Vi har en hel drøss treningsgrupper. Lederne må skrive litt om disse gruppene. De som har vært med, må lage noen snutter både om ambisjoner og artigheter underveis. Forslag til personer jeg kan presentere spesielt.

7. De som har presseklipp om klubben, må sjekke om noen av disse er interessante.

8. Jeg vil selv lage noen artikler, og jeg vil intervjue folk både i klubben og utenfor.

9. Ikke minst, alle i klubben som føler for det kan sende inn stoff. Jeg kan ikke love at alt får plass. Men skal det bli ei bra avis ? må jeg ha mer enn det jeg kan bruke.

Alle bidrag sendes per brev eller e-post til Terje Marøy, Ellingsrudlia 27, 1400 Ski, tlf 917 02 481, e-post tema@online.no

Jeg vil ha mest mulig før påske. Har bestilt regnvær på Vestlandet i påsken og i England uka etter påske. Da blir det forhåpentligvis tid til å systematisere noe av dette.

Så håper jeg dere bretter opp ermene og setter i gang! Jeg vil også sette pris på om dere sprer denne forespørselen. Det kan jo tenkes at mange av de personene som kan bidra ikke lenger er med i klubben.

Terje Marøy


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.