Martin Skaarer vant Frikransenrittet!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 25. Mai 2007

Nok en utgave av Frikransens treningsritt i Vestby er tilbakelagt, med god Folloinnsats. Frikransen arrangerte i går sitt årlige treningsritt fra Montér i Vestby. Litt vind, men bra forhold med tørre veier la grunnlaget for en bra treningsøkt. Follo stilte med ca 15 stk og frikransen med ca 10 stk. Løypa var i år lagt om slik at den innehold flere bakker og nye utfordringer. Feltet kjørte kontrollert med master den første runden og fram til ”kyllingbakken”. Etter en kanskje litt for lang master ble det full fart i feltet og mange forsøk på å gå løs fra feltet. Martin Skaarer var spesielt aktiv og var med i alle brudd. Ca 10 km før mål kom Martin, Bjørn Håvard og en rytter fra Frikransen løs fra feltet. Avstanden holdt seg til mål, og etter gjentatte støt måtte Frikransens rytter gi opp, og Martin kunne ta en velfortjent seier etter sterk kjøring gjennom hele rittet. Follo rytterne var også sterke i spurten i hovedfeltet og tok mange bra plasseringer.

Takk til Frikransen for et morsomt og bra treningsritt.