Kick-off tirsdag 17. april!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 10. Apr 2007

  Det blir sesong start tirsdag 17. april kl. 18.00 på Haugjordet Ungdomskole, Langhus. Vi får blant annet besøk av Steffen Kjærgaard som nå er sportssjef i NCF og tidligere proffrytter i US Postal. Det blir fokus på aktive i ungdomsgruppa.

 

Det blir sesong start og kick-off på Haugjordet Ungdomskole (Vevelstadveien 25, 1405 Langhus) tirsdag 17. april klokken 18.00.

Gruppene vil presentere sine sesongplaner og det blir muligheter til å snakke med aktive, trenere, mekkeeksperter osv. Follo SK sin egen veteran verdensmester Gjertrud Bø vil gi treningsråd!

Det vil bli mulighet til å kjøpe de nye Follo draktene!

Son Sykkelservice vil stille med årets nyheter på sykkelfronten.

Vi får besøk av Steffen Kjærgaard som nå er sportssjef i NCF. Han er tidligere proffrytter i blant annet US Postal og har syklet Touren to ganger med Lance Armstrong. Steffen har 12 NM gull, vunnet verdenscupen i banesykling, seiere i ritt som Normandiet rundt, Østerrike rundt, Curcuit de la Sarthe og Bayern rundfahrt. Steffen kommer til å snakke om hva som må til for å bli en topprytter og målgruppen vil være aktive i alderen opp til 20 år. Vi kommer nok også til å få høre fra profftilværelsen i US Postal og Tour de France!

Gamle og nye medlemmer er velkomne!

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.