Ungdomsgruppa i Follo SK markerer seg i Norges- og Scott Cup

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 20. Mai 2006

Nå er sesongen endelig godt i gang og ungdomsgruppa markerer seg med gode plasseringer.

Scott Cup

Alt i alt er det rundt 20 rytter påmeldt til årets Scott Cup fra Follo SK. Etter grusrittet på Hasle Løren var vi tilbake i terrenget på Skullerud 10.mai. Som vanlig viste Follo ryttere tenner når terrenget blir teknisk. I M15-16 kjørte Stig Ole Gundersen inn til en sterk andre plass. Espen Knudsen Wennerberg ble nummer 6.

I M13-14 kjørte også Aleksander Heen inn til en sterk andre plass. Jentene våre i K13-14 kjørte som yngste inn til sterke plasseringer. Heidi Lesteberg ble nummer 3. og Ida Knudsen Wennerberg ble nummer 7.

I M11-12 har Tobias Antonsen fått opp farten noe en fin 8. plass vitner om.

I junior klassen var Kristian Johansen igjen suveren med en klar første plass. Dag Martin Holten kom inn som nummer 6. Christian Sandstø kjørte inn til en 10. plass i senior klassen hvor Norges eliten var med.

NC Skullerud

En noe nervøs Kristian Johansen ble observert før start. Som første års junior var han nok spent om han hadde truffet formen. I forkant av Norges Cup starten hadde Kristian blant annet kjørt ritt med de beste svenskene i Kattegattouren og Mjølbybiken med en 5 og 6. plass som resultater. På Skullerud viste deg seg at Kristian var i kjempeslag og han kjørte inn til en klar første plass i juniorklassen. Dag Martin Holten fulgte opp med en 8. plass.

I aldersbestemte klassene (utenfor NC) likte Aleksander Heen i M13-14 den lange Skullerudritt løypa og han kjørte også inn til en klar første plass. I M15-16 kjørte Christian Westgaard og Espen Knudsen Wennerberg inn til en 5. og 9. plass. Heidi Lesteberg og Ida Knudsen Wennerberg ble nummer 2. og 4 i K13-14. Tobias Antonsen ble nummer 6 i M11-12.