Follo Ung - Vintersamling

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 10. Jan 2014

Siste frist for påmelding onsdag 8. januar! Neste års første samling nærmer seg. Den blir som sist på Haraldvangen i Hurdal. Frode blir med som hovedtrener og programmet kommer vi tilbake til. Det blir som sist en ski-samling.

Hei, det er fortsatt mulig å melde seg på!

Mangler noen av de nye i teamet tror jeg. Jeg må bekrefte antall plasser, derfor siste frist for påmelding onsdag 8. januar. Det er mulig at det blir endring på opplegget avhengig av snøforhold. Dvs. det kan bli samling på sykkel eller at vi flytter samlingen til fjellet. Vi planlegger uansett med samme deltageravgift....

Påmeldte pr. idag: Herman, Hallvard, Jesper, Bastian, Eirik, Kevin, Marcus N, Magnus, Martin, Markus, Sebastian
.........................
Vi reiser opp fredag 24. januar og reiser hjem etter endt trening søndag 26. januar. Oppholdet koster kroner 1200.- som inkluderer opphold i hytte, frokost, matpakke, middag og ekstra måltider i regi av klubben. Transport ordner seg vanligvis med foreldre, men hvis det skulle bliet problem ordner jeg med en minibuss.

Jeg har foreløpig bestilt 20 plasser og ønsker derfor tilbakemelding raskt på hvem som skal være med. Med nye medlemmer kan vi fort fylle opp disse plassene når noen voksne også blir med. Foreløpig er det ledig kapasitet i perioden til å bestille flere plasser.

Jeg regner i utgangspunktet med at alle gamle og nye team-medlemmer blir med

Påmelding til meg senest fredag 27. desember, enten direkte i posten på Follo Ung sin egen Facebook side eller til ru-heen@online.no

Navn:
e-post:
mobil:
Har transport :Ja/Nei, hvis Ja har plass til flere: antall

Runar Heen
95212096

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.