Team Follo Ung - 2014

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 5. Apr 2014

Team Follo Ung har nå vært drevet i to år. Formålet er å gi ungdommen i klubben et større tilbud og å gi bedre rammebetingelser som utøvere. I 2013 har det vært 14 medlemmer i teamet.
Fokus er å skape et inkluderende miljø hvor alle som deltar aktivt på treninger og ritt er velkomne. Alle som ønsker å være med i aldersgruppen 13-19 år må levere inn en søknad.
Nytt i 2014 er at treningsopplegget både for terreng og landevei blir samlet under Team Follo Ung.
Det følger med klare arbeidsoppgaver i form av dugnader, bidra som hjelpere på terrengsykkelskolen og utføre ``Ren utøver``, et modulbasert oppgaveprogram i regi av AntiDoping Norge og Norges Idrettsforbund.
Teamet har en eksklusiv Team Follo ung trøye og bukse som alle medlemmene får.
Frode Nilsen som hovedtrener. Han er tidligere eliteutøver i Follo SK, og en meget habil terrengsyklist. Flere faste trenere vil bli engasjert for å gi et topp treningstilbud i 2014 sesongen.
Administrasjonen er i organisert i en foreldregruppe ledet av Atle Berg, som kan kontaktes på tlf 928 44 328, evt. mail atle.berg@lilleborg.no.

Søknad om deltagelse i TeamFolloUng sendes Atle Berg pr. mail. Oppgi personalia og hvilke ritt du har deltatt på i 2013.
De som allerede er medlemmer må bekrefte medlemskap også for 2014.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.