Sesongen 2019 er i gang

Postet av Oskar Andreas Kleven den 6. Apr 2019

Follo sykkelklubb sin tradisjonsrike kick off ble gjennomført på aulaen på Haugjordet ungdomsskole 4.april. Det var et godt oppmøte med 90-100 stk, god stemning og mange ville høre på hva klubben tilbyr i 2019.Gunn Rita Dahle Flesjå med 20 gullmedaljer i internasjonale mesterskap og 30 World cup seirer var kveldens hovedinnleder.Gunn Rita traff perfekt med innlegget. Første del var mot barn/ungdom, med fokus på hva som er viktig i treningen. Egne erfaringer ble trukket fra. Allsidighet, lek og moro ble poengtert som viktig, og det er verdier som hele barne- og ungdomsgruppa Follo SK er tuftet på.
Andre del av innlegget var fokusert både mot barn og voksne. Gunn Rita bekreftet hvor viktig det er med restitusjon, allsidighet i treningen, og kjenne på kroppen om det bør være en rolig økt eller hviledag hvis dagsformen ikke er på topp.

Bioracer som er vår klesleverandør hadde med seg tøy for prøving og salg. De viste også fram sitt aero system som kan måle effekten av ulike sittestillinger. Sørensen sport som er vår leveranser på sykkel og utstyrssiden, hadde en utstilling, samt presentert gode tilbud på sykler og annet bra utstyr.

De ulike gruppene presentert seg.

Sesongen 2019 er i gang og vi i Follo Sykkelklubb gleder oss til sesongstart.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.